lussebullar is tha shit

ledig denna måndag efter att ha jobbat hela helgen, vilket sög. Eller ja, det var ju okej eftersom jag har så underbart trevliga arbetskamrater. :)
Då blir det genast lättare..
Nu bakas det lussebullar. Nice!!! :D

Försökte mig på att göra marmelad igår, fick till perfekt konsistens men den smakade skit. Men jag är inte den som är den som ger upp. Icket! Skam den som ger sig, så jag ska ge det ett försök i dag med.


Puss puss


julisch

har städat i lägenheten och plocket fram lite adventspynt nu ikväll. nu är det bara golven kvar (och disken, blä), men det borde gå rätt fort. Känner mig inte riktigt lika olycklig idag :P hade en rätt bra dag på jobbet. Fick ett recept med världens godaste apelsinmarmelad av min favorit-tant idag. :D Så det tänkte jag roa mig med imorrn. Kanske ska baka lussebullar imorrn med. Värsta pysslig jag känner mig. Men det är kul, något att bli glad åt.
Har knappt sovit något nu på två nätter, så jag tänkte gå och lägga mig tidigt ikväll och hoppas på att få sova ut i natt. Vill verkligen vara utvilad imorrn då det är upp och jobba igen.
Saknar min familj väldigt mycket!

Efter som julstämningen är på topp lägger jag in en jullåt/önskelista här.. ;)

Puss puss

 


tragisk fredag

jag hatar att jobba helger! fy fan för det! kan ju inte göra annat än att bara sitta hem som en tönt. FAN!
sitter och kollar på Idol helt ensam eftersom min sambo är på dejt. kul för henne, tråkigt för mig :P
nej men det är det absolut värsta jag vet att jobba helger. alla andra är ledig och ska ut och ha kul, festa och ha kul. medan jag får sitta hemma med fruktsallad framför tvn.
Jag brukaar försöka intala mig själv att det är ju detta jag vill, bla bla.. "skönt med en kväll för mig själv hemma...." nej, det suger!!!
visst det kan va skönt ibland, men just nu känner jag mig sjukt ensam, är värsta deppig.
jag längtar hem till Dorotea och jag längtar efter alla ina riktiga vänner som finns utspridda på lite olika ställen i sverige. jag saknar min familj.
men nu ska jag snart få träffa alla igen.
det är bara 3 veckor tills jag sätter mig på flyget hem. längtar!!!

Och nu är det snart inte läng tid kvar innan jag flyttar heller. till min alldeles egna lägenhet på hisingen :D det längtar jag också efter.

Nej men ska man sätta igång den här festen då, måste städa klart toaletten, annars blir sambon arg.
Jag maxar verkligen hur kul man kan ha en fredag!
Fan va tragiskt..

Tur att det finns musik som man kan lyssna på som får en att känna sig lite gladare. Det är det bästa när man hittar musik som passar in på hur man känner sig just nu.

Puss puss



en stressig dag

har fått mycket gjort idag. men det har varit en stressig dag. Det ena har avlöst det andra hela dagen, inte en lugn stund. :P men det har varit en kul dag! :D
var och promenerade med Emelie och hennes son Danilo. Mycket trevligt! Så kom vi på att vi båda behövde handla, så vi gick tillsammans till willys och öb. Gjorde en lite storhandling :P Hlet sjukt hur mycket billigare det är
på Willys än på coop nära. Man blir ju gråtfärdig när man ser prisskillanden. Eller ja, skrattar när man är på willys, gråter på coop. Tyvärr, gillar ju koperationen annars.

Sedan stressade jag hem med varorna och sa hejdå till Emelie och Danilo. Sprang upp i lägenheten och slängde i mig ett par mackor och bytte kläder, var helt svettig efter handlingen :P Sedan åkte jag till Kungälv och hälsade på min syssling Hanna. Träffade även hennes kompis Moa. Vi pratade om en jordenruntresa som alla tre vill göra.
Så nu ska vi på ett möte med en resebyrå nästa vecka och kolla upp en massa priser och försöka göra en budget. Allt är ju baar på planeringsstadiet..
Och jag får se vad som händer, Hanna och Moa har ju känt varandra länge, så det blir lite tredje hjulet-varning för mig... Vi får väl snacka om det, det är ju inte lite pengar eller tid det handlar om.. Vi skulle vara borta ett år. Så då vill man ju att det ska kännas rätt liksom.


Men det är verkligen något som jag skulle vilja göra :D
Resa jorden runt :)

Nu ska jag sova.

Godnatt puss puss
<3


på G

Yes första dagen i ens nya liv! Näe, men nästan iaf :) Allt har iaf börjat bra. Om man bortser från den vidriga mardrömmen jag hade i natt! Drömde att en tant på mitt  jobb försökte strypa mig!! Galet var det, och sjukt läskigt! Vaknade med panik. Usch. Och jag var liksom redan rädd för att gå till den tanten, hur ska det bli nu..?
Steg upp tjugo över 9 imorse i alla fall och gick till simhallen. Simmade lite över 1000 meter, sedan bastade jag, galet skönt!

Gick om på affären och köpte kesella på vägen hem. Åt det till frukost sedan. Men funlight, banan och havregryn.
Blä tänker ni, men det var helt okej. :D

Nu ska jag fixa iordning mig och sedan ska jag och Emelie gå en promenad med hennes son Danilo. :)
Trevligt trevligt! :D

Vi hörs senare!

Puss puss!



nä men, börja träna kanske?

har pratat med min yngsta lillebror jonas ikväll på msn. han älskar att träna så jag bad honom om lite inspiration. känner mig omotiverad men samtidigt motiverad till att börja ta träningen på allvar.
så det var kul att bli lite peppad faktiskt! fick en massa bra tips. bad honom att bli min PT mot att han få ren fin julklapp i år. men det ville han inte ha, utan istället hjälpte han mig att räkna ut min kaloriförbrukning, grundförbruknig eller vad det heter. men det känns verkligen sjukt drygt att börja räkna kalorier, nej det orkar jag nog inte, jag kör lite på ett ungefär och så får det bli bra. :P

Så nu känner jag iaf peppen till att ta en tur till simhallen imorrn på förmiddagen och sedan åka och handla på Willys. Så man får hem lite riktig mat :P

Härligt! :D

Nu ska jag nog sova, är trött som attan. det blev en tidigt kväll ändå :)

Puss puss

allt och lite till

idag har det varit en rätt bra dag ändå. har jobbat hela dagen. har varit trött eftersom jag jobbade kvällen igår och man kommer hem sent men måste gå upp tdigit dagen efter osv.. ändå har jag orkat att ge allt och lite till av mig själv idag till alla gamlingar som jag har hälsat på. Men det har mest inneburit att sitta en stund extra eller bli bjuden på fika. :D jobbigt är det inte, men det tar extra energi.
och just nu har jag inte mycket till överskott. vill bara sova hela tiden. Blir en tidig kväll ikväll!


näe, fy så sugen jag är på godis! jag måste försöka sluta. men inte ännu. Kanske ska blogga om helvetet det skulle innebära att sluta med socker? inte just nu iaf, det får bli ett nyårslöfte. :D
kanske ska ta och bege mig till affären och handla hem lite bakgrejer :P
chokladmuffins känns lockande.


puss puss! 


                            




gretas är bäst.

Gud så himla kul jag hade igår! galet roligt! :D Jag måste säga det igen gayklubbar är dit man ska gå om man vill ha kul på riktigt :) så är det bara!
Är rätt bakis idag, drygt när man ska jobba. Börjar kl 14.30 så det borde vara lugnt.

Här kommer lite bilder från gårdagen iaf :)

puss!



 


så jävla kul!!!

har haft en så jävla rolig kväll! Jag älskar gayklubbar! :D Det är det bästa som finns ta mig tusan! Bäst musik, snyggast folk och fetast dansgolv. Det är något speciellt med gayklubbar. Jag har alltid sjukt kul när jag går på gayklubb. Det kommer definitivt att bli Gretas många fller gånger. Ett annat fett plus är att det ligger typ 50 meter från brunnsparken, där alla spårvagnar går ifrån, så det är lätt att ta sig hem. gött! :D
Jag och jenny köpte lite mat i grillen i brunnsparken medan vi väntade på vagnarna. En standard hamburgare blev det, gott som faen! :P

Nu ska jag sova!
Mer kärlek till folket bitte!

puss <3

gayklubb here we come

har spenderat eftermiddagen med jenny på stan. HM på avenyn gjordes och där hittade jenny kvällens utstyrsel. :D Sedan käkade vi på subway.. Kakorna är ju goda, annars är det inget särskillt. :P

Nu förfestast det och sedan ska vi gå på gayklubben Gretas. Ska sjukt kul! Är så pepp!

Partylåten nr 1

http://www.youtube.com/watch?v=S_-fsOXHrxw

 

ha en nice lördagskväll!

puss puss


fredagsmys

jobbade igår kväll sedan mötte jag upp Emelie utanför hemköp. eftersom vi är duktiga och nyttiga så köpte vi grönsaker och dipp istället för snask. :P väldigt nice. sedaan gic vi och hyrde lukas moddyssons senaste film mamut. den var ingen höjdare om jag ska vara ärlig. Vi snackade bort filmen istället :D
Det var iaf jättemysigt! En mycket bra fredagskväll iaf!
Känns skönt att träffat en till kompis här i stan när man inte har så många. :)
Kul kul!

puss puss






smider planer

Känner mig betydligt mindre arg nu :P har pratat med min barndomsbästis Andrea ett par timmar över telefon. Och vi har börjat lägga upp planerna inför nyårsafton :D
Jag har ju tagit på mig att jobba på nyårsafton (och julafton, BLÄ) från kl 07 till kl 17. Men efter det ska jag och min partypingla göra så att alla andra i Dorotea lever farligt! Eller kanske Borgafjäll :P Vi får se, men kul ska vi ha iaf :D

Nu ska jag snart åka iväg och jobba och sedan ska jag och Emelie som också jobbar på mitt jobb ha filmkväll :)


Ciao ciao



på krigsstigen!!! #")¤*&(#=)!"#%

har han något seriöst fel i huvudet eller?
såg en länk till slitz på facebook som jag gick in på nyss.. (ja, jag sitter framför datorn istället för att städa..)
och det var seriöst det sjukaste jag någonsin har läst någon gång!
det var Stefan Jensens krönika om att knulla en feminist.. Vidirigt!
Och sedan fortsatte jag att läsa och hans andra krönikor är fan ännu vidrigare! Man behöver inte vara särskillt medveten feminist eller feminist över huvudtaget för att inse att den mannen har något stort fel i huvudet!!!

Galet!

läs det här

måste städa... igen.

Åh tänk att få vakna  upp i ett nystädat rum som är rent och fint, där det inte ligger kläder över hela golvet och tallriken från gårdagens middag fortfarande står på golvet.
Jag måste verkligen försöka skärpa mig när det gäller att städa alltså, eller hålla ordning på mina grejer.
Jag är jordens värsta slarvmaja känns det som just nu. :)

Men nu tänkte jag faktiskt ta tag i städningen och dessutom ge mig på högen med viktiga papper och brev som jag inte ens har vågat öppna, eftersom jag vet att det är räkningar.
Jag vaknade i bra tid idag och kände mig pigg så nu ska jag ta tag i lite sådana viktiga saker så jag får lite bättre ordning är i kaoset.


Lägger upp lite bilder på hur hemskt det ser ut i mitt rum. Men så här ser det förhoppningsvis inte ut så länge till! :D

Puss puss












posar lite ledig ;)

regn och fucking rusk.

Idag har det banne mig regnat hela dagen! Från det att jag kom ut på morgonen tills dess att jag nu kom hem från jobbet. Kall och blöt hela dagen. Grått, dimmigt, trist och tråkigt. Suck! Det har dessutom varit stressigt som attan på jobbet ikvälll.
Ingen höjdar dag med andra ord..

Hoppas verkligen att jag inte behöver jobba imorrn kväll. Då har jag och en kompis från jobbet planerat att ha film och myskväll. :) Ska bli sjukt kul!

Önksar verkligen att jag vore någon helt annan stans just nu..
Sol och värme, ja tack! Önskar att jag kunde vara där mina kompisar Sofi och Emma är just nu, i Syd Amerika. :)
Saknar dem massor, längtar tills de kommer hem så jag kan åka och hälsa på nere i Malmö.

Nu ska jag försöka mig på att sova.
Godnatt.
Puss
<3

jag plaskar runt i karibien.


i drömmarnas värld

Hej!
Tror att jag håller på att bli lite knäpp. I natt drömde jag massor om bloggar, blondinbella hit och dit och kenza här och där... Och så min egen blogg. Känns som att bloggarna tar över mitt liv!! :S
Kanske var en dålig idé att göra en egen blogg...
Får väl se hur det blir.
Enda som känns dumt är att jag inte kom på detta tidigare med att blogga.
Skulle ha börjat direkt när jag flyttade hit i Göteborg. Det var ju som ett nytt kapitel startade i mitt liv.
Bättre sent än aldrig kanske :P

Nu ska jag ut på en promenad här på kyrkogården.

Puss



Blogg-coachning

Hej bloggen! :D
Trodde att det skulle vara så himla lätt detta med att blogga, men det är fan i mig svårt att hitta något smidigt sätt att börja ett inlägg på tex.
Har funderat på hur man ska slå sig fram bland konkurensen här i blogg-världen.
Eftersom det bara var två veckor sedan jag först upptäckte detta med att blogga så känner jag mig verkligen som en nybörjare. :P Så därför har jag skaffat mig en alldeleles egen blogg-coach, min kompis Sussi. Hon har bloggat ett bra tag och är grym, så varför inte vända sig till ett proffs på en gång..
Allt annat vore ju bara dumt.
Vi pratade lite om hur jag ska nischa min blogg så att den blir intressant att läsa. Eftersom jag är rätt nybilven singel så kom ett "sex and the city"-tema upp. Vore kul eftersom jag kommer från en liten by i norrlands inland och nu är singel i storstan :P
Men känner inte riktigt att det skulle kännas bekvämt att hänga ut mitt sexliv eller sånt på en blogg. Så vi ratade den idén.. Men ja, i har nog börjat komma fram till något bra.
Jag blev ju singel i somras och efter det har mitt liv förändrats så otroligt mycket! Så för att hitta mig själv och så att alla andra jag känner hinner med i svängarna så tänkte jag börja blogga. :P Mycket nöje!

Klockan är närmare halv två på natten och jag borde inte sitta uppe vid datorn nu utan sova. Ska jobba imorrn nämligen. Men jag börjar inte förän 14.30 så det ska nog vara lugnt.

Det har iaf varit en bra dag! Träffade min tremänning Hanna för andra gången i mitt liv. Vi tog en fika på stan och hade det hur trevligt som helst. Kände att detta var verkligen vad jag behövde! Träffa en ny människa som kommer som en frisk fläkt in i ens liv och ger en ny energi och nya tankar.
Har varit en lite tung start i höst med att flytta till en helt ny stad där man inte känner så många osv. Men det känns som att det håller på att vända nu. Har ju fått egen lägenhet från 1 januari och det går bra på jobbet och jag träffar nya trevliga människor hela tiden.


Godnatt, sov gott!
Puss <3


Alla är vi nybörjare någon gång!

Hej bloggen :)
Ja, just nu har jag ju inga läsare eftersom jag startade den här bloggen för typ en minut sedan. haha, ja men det får vi väl försöka att ändra på så snart som möjligt. :P
Tänk att jag skulle haka på detta med att blogga också.. Galet, det trodde jag verkligen inte om mig själv!
Men det hela började iaf med att jag låg hemm i förra veckan och var sjuk. Hade vansinnigt tråkigt och visste inte alls vad jag skulle göra där jag låg med datorn på magen i min säng.. Så började jag surfa runt på lite olika bloggar, mest stora och kända bloggar men även mina vänners. Och blev helt beroende av att kolla bloggarna flera gånger om dagen!
Så nu har man fastnat kan man säga, tycker det är sjukt kul att läsa bloggar.
Varför kan inte mitt liv vara lika underhållande som alla andras? :P

Så nu börjar äventyret!

Ska iväg på nu på en hemlig grej. ;)
See ya later!
Puss <3


RSS 2.0